Recenze Tretorn Micro X 4ks
- Pozitivní (22) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Jsou pomalejší, proti novým čistě tlakovým míčkům, pro amatéra jako já je to výhoda, prodloužily se výměny, hru si více užívám.
- trošku pocitově hlučnější, ale žádná tragédie
Ddoba od zakoupení je poměrně krátká, nemohu posoudit to proč jsem si je koupil a to je vydrž.
- V podstatě nezničitelný míč,který skáče stejně i když je ohrán do hladka.
- Amatérským hráčům vydrží celou sezónu.
- Velmi rychlý a tvrdší míč.
- Vhodný na antuku,nebo umělou trávu.
- Nevhodný na rychlé povrchy jako je beton a podobné.
Dobré řešení pro ty co nechtějí kupovat tlakované míče,které mají ve srovnání s tímto míčem velmi nízkou životnost.
- Velká životnost
Tyto míčky jsem vyzkoušel a vydržely mi ze všech nejvíc. Nejsou sice úplně nejlepší na hraní, ani se s nimi nehrajou žádné oficiální turnaje. Jsou totiž vytvořeny s malých kuliček, které jsou v tenisáku a proto déle vydrží a neměknou tolik jako ostatní. Jsou ale tvrdší a mají větší odskok než obyčejné tenisové míčky. Cenově jsou podobně jako ostatní profesionální míčky. Pokud se chcete naučit hrát tenis, nejsou moc vhodné. V balení jsou vždy 4 tenisáky a nikde jsem je neviděl levněji než na sportobchod.cz Zde mají sice tyto tenisáky od firmy Tretorn natištěné logo tohoto obchodu, ale to vám při hraní vůbec nevadí. Jinak je neseženete v každém obchodě. Míčky koupíte v kvalitním obalu. Pokud hrajete častěji tenis a nechcete za míčky pořád utrácet jsou vhodné tyto míče.
- vhodné na hodně povrchů
- seženete je jen ve větších sportovních obchodech
Nejlepší míčky, na které jsme zatím narazili. Ze všech co jsme vyzkoušeli nám vyhovují nejvíce. Chodíme hrát na několik druhů povrchu a na všech se s nimi hrálo velmi dobře i na umělém se osvědčili. Vyhovuje nám jejich rychlost i odskok.
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí